خببببب ! این سریال رو هم تموم کردم! یه سریال کره ای خیلی بامزه بود :))) هنوزم دارم میخندم :)))))))
قضیه اینه که دو بونگ سونگ، یه دختر ریزه میزه ست که یه قدرت ماورایی اجدادی داره و زور و بازوش از هر آدمی بیشتره. مثلاٌ میتونه با یه انگشت ماشینو جابجا کنه، یا مثلاٌ اگه پاشو رو پای کسی اتفاقی بذاره طرف انگشتاش میشکنه. یا وقتی میپره کل خونه میلرزه D: و حالا ماجراهایی پیش میاد که خودتون باید ببینید.
به نظر من فیلم سعی داشت بگه به خانم ها توی جامعه ظلم میشه و اینکه همه ی خانم ها مثل دو بونگ سون نمیتونن بقیه رو خورد و خاکشیر کنن دلیل نمیشه ظلمی که بهشون میشه رو نادیده بگیریم و عادی جلوه بدیم. همیشه دو بونگ سونی نیست که بیاد و نجاتشون بده.
و اینکه در جریانید که فیلم "دوپینگ" هم از شبکه سه داشت پخش می شد. به نظرم یکم از لحاظ ایده ی اولیه به هم شبیه بودن. فقط چون فیلم ایرانیه خب طبیعتاٌ قدرت به جای زور و بازو در کلام قرار میگیره :دی ولی اونم خب یه دختر ریزه میزه بود و کسی فکر نمیکرد همچین قدرتی داشته باشه. ولی من اصلاٌ این بازیگر ایرانیه رو دوست ندارم. کره ایا وقتی لوسن این لوس بازیاشون تو بافت فیلم و فرهنگشون می گنجه. و همه شون لوسن :دی پیر و جوون. ولی تو بافت فیلمای ایرانی لوس بازی نمی گنجه. حداقل به این شکلی که این الناز حبیبی بازی میکنه. نمیدونما. نظر منه صرفا.
بیاین تو کامنتا اسپویل کنیم اگه فیلمو دیدین :))
درباره این سایت