من اشتراک فیلیمو خریدم. البته الان تقریبا پشیمونم. چون ما تلویزیونمون قدیمیه و وایرلس نداره. لذا به اینترنت وصل نمیشه. فقط میتونی فیلم دانلود کنی بریزی رو فلش، روش پخش کنی. منم فیلیمو اشتراک گرفتم که فیلمو دانلود بتونم کنم. بعد که خریدم دیدم نخیر، فقط میتونی رو همون دستگاه اندروید یا ویندوز ذخیره کنی و بعدا افلاین فقط روی همون دستگاه ببینی. حالا این هیچی به کنار. بازم راضی شدم. گفتم صبح که سرعت دانلود خوبه بزنم دانلود، عصرا ببینیم. دو بار زدم دانلود، هر بار وسط اینترنتمون قطع شد. بعدم دیگه هرچی میزدم ادامه ی دانلود، میگفت ورودی غلط است و هیچی به هیچی! یعنی حدود 900 گیگ دانلود کردم! بعد قطع شد و حروم شد همه ش :///// میخوام بگم خیلی مزخرفه!! خیلی !!

ولی خب امروز اینو دیگه آنلاین همینجوری دیدیم. وسطش هم هی اینرتنت دو سه بار قطع شد. بعد هربار که قطع میشد، دوباره صفحه رو باید ریلود می کردی، فیلم از اول میومد دوباره!! نه ازونجایی که قطع شده بود :// به هر زوری بود فیلمو دیدیم بهرحال.

فیلمش متوسط بود به نظرم. بازم من نمیفهمم چرا مثلاً یه چیزای + که حتی خنده دار در حد لبخند هم نیست میذارن تو فیلم! واقعا بیخود بود اونجاهایی که هی تاکید میکرد میری تو اتاق درو میبندی پرده ها رو میکشی گفتگو میکنی. به نظر من توهین به شعور بیننده ست. تو فقط بگی میری تو اتاق ما میفهمیم. لازم نیست به هزار بلا و درمون بهمون بفهمونی که "دقیقا" بعد از نه ماه چه اتفاقی میفته!!

ولی خب داستان نسبتاً پخته بود. اتفاقات به هم می چسبیدن. چون یه چیزی که تو فیلمای ایرانی خیلی رو اعصاب منه اینه که یهو یه اتفاقی میفته، و نویسنده یا کارگردان هییییچ تلاشی نکرده که این اتفاقو براش دلیل پیدا کنه. باید این اتفاقه بیفته دیگه. از لحاظ علت و معلولی نسبتاً خوب بود. 

موضوع هم ملموس بود. واقعاً اتفاقیه که برا خیلیا میفته. و مثل یه سری فیلما در عین حال تلخ و غم انگیز و تراژیک هم نبود. 

*** اسپویل ***

اینکه نازان عاشق فواد شدو درک میکنم. ولی اینکه شهرام عاشق زیبا شد به هیچ عنوان تو کتم نمیره!! خداروشکر بیشتر از چند ثانیه بهش پرداخته نشد. 

و اینکه ترجیح میدادم موقع خوندن ترانه، درسته که پرویز پرستویی بازیگر بود، ولی یه نفر دیگه میخوند به جاش. یعنی صدای یکی دیگه رو پخش میکردن. که حداقل به دل آدم مینشست این واقعاً خواننده ی قابلیه. نه اینکه آدم تو دلش بگه این به درد همون مطربی میخوره :))) 

شما دیدینش؟ نظرتون چیه؟ 

دانلود سریال

از اثرات سریال‌های کره‌ای

سریال : healer , my mister , city hunter

فیلم : interstellar

فیلم : متری شیش و نیم

فیلم : مطرب

فیلم : رحمان ۱۴۰۰

تو ,رو ,هم ,یه ,قطع ,فیلم ,قطع شد ,تو اتاق ,میری تو ,فقط میتونی ,ولی خب

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

rasoulb مجله دیوانگان موبایل دُرج pari تعمیرات تخصصی اینورتر و درایو وکن vacon بهرام‌آباد باستان، آب‌پخش جدید یکتا گرافیک کارآموزی حسابداری,آموزش حسابداری سرمایگان دانلود فیلم‌ و ‌سریال هندی تجهیزات هوشمند سازی